Celestyal koopt Costa NeoRomantica

Celestyal Cruises heeft aangekondigd de Costa NeoRomantica van Costa Cruises te hebben gekocht.

Gebouwd in 1993 en uitgebreid gerenoveerd in 2012, heeft het schip met 1.800 passagiers 789 hutten, waarvan 132 met balkon, evenals een verscheidenheid aan eet- en uitgaansgelegenheden, bars en lounges, twee zwembaden, een fitnessruimte en een panoramische spa, volgens naar een bedrijfsverklaring.

Chris Theophilides, CEO van Celestyal Cruises, zei: “Hoewel COVID-19 onze activiteiten tijdelijk heeft onderbroken, is het belangrijk dat we optimistisch naar de toekomst kijken en ons strategisch plan blijven voortzetten om de onderneming te laten groeien en de bekroonde Celestyal-ervaring door middel van investeringen.

“Ik ben zeer verheugd met de toevoeging van dit middelgrote cruiseschip aan onze vloot. Ze is bij uitstek geschikt voor ons bedrijfsmodel en is zeer goed aangesteld na haar ingrijpende transformatie in 2012. Ik ben ervan overtuigd dat ze zal blijken te zijn een zeer populaire keuze onder onze gewaardeerde gasten en zal ons in staat stellen om jarenlang werkelijk unieke ervaringen te blijven bieden. ”

Details over de levering en inzet van het schip worden op een later tijdstip bekendgemaakt.