Fantasy klasse op de schop

Carnival Cruise Line heeft vandaag aangekondigd dat het de Carnival Fantasy en Carnival Inspiration heeft verkocht. Een koper werd niet genoemd.

Ondertussen zullen de Carnival Fascination en Carnival Imagination overgaan naar een lange termijn lay-up status, zonder specifieke tijdlijn voor een terugkeer naar de operatie.

Het bedrijf kondigde ook aan dat zijn tweede Excel-klasse schip in november 2022 vanuit Meyer Turku bij de vloot zal komen en PortMiami zal verlaten, zoals eerder aangekondigd.

De Carnival Sensation verhuist van Miami naar Mobile en neemt routes in die eerder waren toegewezen aan de Carnival Fantasy en Carnival Fascination, waarbij gasten op die twee schepen opnieuw werden ondergebracht op Carnival Sensation.

De Carnival Sunrise verhuist van Port Everglades naar PortMiami en neemt de routes aan die voorheen werden beheerd door Carnival Sensation, en biedt een groter, geüpgraded schip voor korte routes met de vele nieuwe functies die zijn geïnstalleerd tijdens de transformatie van $ 200 miljoen van Carnival Sunrise die in 2019 is voltooid. Gasten boekten op de Sunrise routes van Port Everglades worden automatisch verplaatst naar afvaarten van PortMiami.

De routes van Carnival Fascination uit San Juan en Barbados zijn geannuleerd voor 2020-2021 omdat de cruisemaatschappij zijn terugkeer naar activiteiten op de vastelandmarkten in de Verenigde Staten concentreert, aldus het bedrijf.

Routes voor de Carnival Fascination en Carnival Inspiration van Long Beach zijn geannuleerd tot 19 april 2021. Carnival Panorama zal 7-daagse cruises blijven uitvoeren vanuit Long Beach, terwijl Carnival Miracle kortere routes zal uitvoeren van San Diego naar Baja Mexico.

De Carnival Radiance zal nu rechtstreeks uit Europa verhuizen na de transformatie en thuishaven van $ 200 miljoen in Long Beach in april 2021, waar het de korte Baja Mexico-routes zal aannemen die voorheen werden bediend door de Carnival Imagination en Carnival Inspiration. Gasten die na 22 april 2021 op Carnival Imagination en Carnival Inspiration hebben geboekt, worden opnieuw ondergebracht op Carnival Radiance.

Carnival zei ook dat het zijn Australische gasten ervan op de hoogte heeft gesteld dat het de onderbreking van de activiteiten in dat land heeft verlengd en dat het zes cruises heeft geannuleerd die gepland staan ​​tussen 25 september en 29 oktober 2020.

“We hebben deze pauze tijdens de operaties gebruikt om goed na te denken over onze vloot en om een ​​plan op te stellen dat onze gasten nieuwe keuzes en upgrades biedt voor het huidige scheepsaanbod”, zegt Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. “We hebben een grote verscheidenheid aan schepen in de Carnival Cruise Line-vloot en we zijn verheugd dat we een leverdatum hebben kunnen bevestigen die we eerder hadden verwacht voor ons tweede Excel-schip, wat opwindend nieuws is voor gasten die geïnteresseerd zijn in zeilen vanuit PortMiami op het zusterschip van Mardi Gras! Tegelijkertijd blijven we investeren in de vier overgebleven Fantasy-klasse schepen die we in de vloot houden. We hebben veel gasten die de voorkeur geven aan onze Fantasy-klasse schepen die zo goed werken voor kortere routes vanuit kleinere havens die niet geschikt zijn voor onze grotere schepen. Met een vloot die gasten veel keuzes biedt in schepen, thuishavens, bestemmingen en functies, waaronder een veelvoud aan restaurants, entertainment en accommodatie, zijn we erg enthousiast over de toekomst van Carnival Cruise Line. ”

Gasten en reisbureaus worden direct op de hoogte gebracht van getroffen afvaarten, herplaatsingen van gasten en annuleringen. Duffy bedankte zowel gasten als reisbureau-partners voor hun voortdurende geduld, loyaliteit en steun tijdens deze ongekende tijd voor de cruise-industrie. “Nu ons toekomstige vlootplan is opgelost, willen we ervoor zorgen dat we klaar zijn om weer aan de slag te gaan zodra is vastgesteld dat het tijd is om het cruisen in de Verenigde Staten te hervatten,” zei ze.

One comment

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s