Spirit of Adventure uit bouwhall

Vandaag is bij de Meyer Werf de Spirit of Adventure uit de bouwhall gehaald.

Het schip zal de Saga Sapphire vervangen in de Saga vloot.

Toen het schip de bouwhal verliet, werd de schoorsteen ook door een kraan gemonteerd.

De tweede nieuwbouw van het Britse merk zal nu de pierside verplaatsen voor de definitieve afbouw.

Het schip zou oorspronkelijk in augustus haar inkomstendienst beginnen. Vanwege de COVID-19-pandemie is die uitgesteld tot begin november.

Nigel Blanks, Managing Director van Saga Cruises, zei: “Dit is een zeer opwindende dag omdat het ons weer een stap dichter bij het verwelkomen van Spirit of Adventure in onze vloot brengt. In de afgelopen 18 maanden hebben we ons gericht op het creëren van een Britse cruise-ervaring voor onze gasten die elders op de markt niet beschikbaar is. De komst van Spirit of Discovery vorig jaar was de eerste mijlpaal in dit plan en het schip is zeer goed ontvangen door onze gasten. Ik heb er alle vertrouwen in dat Spirit of Adventure een even warm welkom zal krijgen en ik kan niet wachten tot gasten aan boord komen en genieten van alles wat ze te bieden heeft “.