Boudicca en Black Watch naar Turkije

Na de aankondiging van de pensionering van Boudicca en Black Watch. De voormalige schepen van Fred.Olsen Cruise Lines zullen volgende week al naar Turkije varen.

In een verklaring zei Fred Olsen Cruise Lines: “Na de recente aankondiging dat Black Watch en Boudicca met pensioen zijn gegaan uit onze vloot, kunnen we aankondigen dat beide schepen nu zijn verkocht en een nieuw leven zullen beginnen als accommodatie-schepen voor een bedrijf in Turkije.

“We verwachten dat de schepen binnenkort zullen vertrekken, waarbij Boudicca volgende week voor de laatste keer Rosyth zal verlaten en Black Watch zal volgen. De bemanning is hard aan het werk om hen voor te bereiden op hun reis en ervoor te zorgen dat ze klaar zijn voor hun nieuwe huis. “

Het is niet bekend wie de schepen heeft gekocht, maar het is goed te weten dat deze tijdloze schepen niet naar de sloop zullen gaan zoals we de afgelopen maanden met zoveel schepen hebben gezien. Op foto’s die deze week zijn gemaakt van de schepen die in Rosyth zijn aangelegd, is de verwijdering van Fred, Olsen-brandingte zien en de iconische rode schoorstenen worden zwart geverfd.

“Zowel Black Watch als Boudicca hebben ons buitengewoon goed gediend tijdens hun tijd bij ons, en we weten dat hun nieuwe eigenaren net zo trots op hen zullen zijn als wij. We zijn verheugd dat ze bij elkaar blijven, en ook in de toekomst zullen worden gebruikt en geliefd. ” De verklaring eindigde.

Fred. Olsen Cruise Lines heeft onlangs twee nieuwe schepen in haar vloot verwelkomd. Bolette zal vanaf maart 2021 vanuit Dover en Southampton vertrekken en Borealis zal vanaf april 2021 het noorden vanuit Liverpool bedienen. De schepen zijn de voormalige Holland America Line-schepen Amsterdam en Rotterdam.

One comment

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s