Saga cruises cruisestop tot mei 2021

Saga-gasten zullen nog langer moeten wachten om aan boord van de nieuwe Spirit of Adventure te varen, aangezien het Britse merk de introductie heeft doorgeschoven naar 4 mei 2021, terwijl de Spirit of Discovery volgens een verklaring in april 2021 opnieuw zal starten.

“Ik schreef u onlangs over ons besluit om onze cruiseschorsing te verlengen tegen de achtergrond van de tweede golf van COVID-19 en het feit dat de meeste landen over de hele wereld geen cruiseschepen accepteren”, aldus Nigel Blanks, algemeen directeur, in een brief. verzonden naar gasten.

“Sindsdien hebben we helaas de voorspelde beperkingen van het dagelijks leven zien toenemen. Dit heeft ons ertoe gebracht om onze geplande data voor het weer in gebruik nemen verder te herzien, aangezien de seizoensinvloeden van COVID-19 erop zouden wijzen dat we onwaarschijnlijk zijn. om in februari te kunnen cruisen met Spirit of Adventure, of maart met Spirit of Discovery, “zei hij.

Ik zou daarom willen bevestigen dat we, na zorgvuldige afweging, de zeer moeilijke beslissing hebben genomen om onze terugkeer naar de dienst voor Spirit of Discovery uit te stellen tot april 2021 en dat de eerste cruise van Spirit of Adventure ook is verzet en dat ze nu naar de eerste keer op 4 mei 2021. Dit betekent dat alle cruises tot deze data niet langer zullen werken en dat uw cruise niet doorgaat zoals gepland. “