Eerste Allura klasse heet Vista

Oceania Cruises heeft de Vista geïntroduceerd, de eerste van twee nieuwe Allura klasse-schepen met 1200 gasten die worden gebouwd door Fincantieri.

Het nieuwe schip debuteert in 2023, gevolgd door een zusterschip in 2025.

“Oceania Cruises is een innovatief en voortdurend evoluerend merk. We kijken altijd over de horizon en Vista vertegenwoordigt onze kijk op de toekomst ”, aldus Bob Binder, President en CEO van Oceania Cruises.

Volgens Oceania is het schip vernoemd naar het begin van een nieuw reistijdperk; Vista is een voorbeeld van alle kenmerken van de Oceania Cruises-ervaring die gasten gewend zijn.

Het bedrijf verklaarde: “Een wonder in wording, Vista zal The Finest Cuisine at Sea leveren, uitzonderlijk persoonlijke service met twee personeelsleden voor elke drie gasten, een warme en gastvrije ambiance als resultaat van de betoverende wooninrichting van het schip, en verschillende unieke primeurs voor het merk op het gebied van eet- en gastervaring. “

Consumenten en reisadviseurs kunnen verwachten dat ze “versteld zullen staan ​​van de dramatische en glamoureuze” openbare ruimtes zoals The Grand Dining Room, die bijna twee dekken hoog is en een eerbetoon is aan het “mooie tijdperk” van de vroege 20e-eeuwse Parijse samenleving door zijn eigentijdse interpretatie van belle époque.

Vista’s negen extra culinaire ervaringen, luxueuze openbare ruimtes en ruime, woonachtig geïnspireerde suites en passagiershutten worden onthuld vanaf mei 2021, met haar inaugurele reizen die in september 2021 te koop worden aangeboden.

Onze officieren en bemanning brengen altijd geweldige nieuwe ideeën naar voren en voeren ze vervolgens uit. Meer dan enig ander onderdeel van de Oceania Cruises-organisatie hebben we ons succes te danken aan onze teams aan boord. Zij zijn degenen die Vista mogelijk hebben gemaakt, en het is een eer voor hen, deze ware visionairs van de zeven zeeën, dat we het schip voor hen een naam geven, ter ere van hen, ”voegde Binder eraan toe.

Vista, dat momenteel in aanbouw is bij Fincantieri S.p.A. in Italië, zal begin 2023 haar eerste commerciële reis maken. Het schip van 67.000 ton biedt plaats aan 1.200 gasten en wordt bemand door 800 officieren en bemanningsleden.