Start Blue World Voyages

Blue World Voyages heeft de voorregistratie geopend voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van woningen aan boord van het cruiseschip, dat in 2023 te water zal gaan, volgens een persbericht.

Het bedrijf zei binnen vijf jaar te willen groeien naar drie schepen.

Het businessplan vraagt ​​om een ​​schip met een gemengd gezelschap van vaste gasten en traditionele cruisepassagiers.

De luxe residenties, ontworpen door internationale ontwerpers, Tomas Tillberg Design en Poggi Design Firm, zijn volledig gemeubileerd en instapklaar op het residentieschip van de lijn, dat een focus heeft op wellness en sport.

Prijzen:

Split-Level Residenties met 2 Slaapkamers
1.200 SQ FT / 111.5 m2
Geprijsd vanaf US$3.520.000

Residenties met 1 Slaapkamer
850 SQ FT / 79 m2
Geprijsd vanaf US $ 2.470.000

Eigenaren hebben exclusieve toegang tot een chef-kokstafel in de kombuis, een eigen wijnopslag, plus toegewijde butler- en conciërgediensten.

Elke eigenaar koopt verblijfsrechten voor 25 jaar voor persoonlijk gebruik, of voor gebruik door vrienden of familie, zaken- of liefdadigheidsdoeleinden.

Wanneer ze niet in gebruik zijn, kunnen eigenaren hun woningen in de huurinventaris van Blue World plaatsen en deze inkomsten gebruiken om onderhoudskosten te compenseren, aldus het bedrijf.

Er zijn ook twee zogenaamde Founders Residences te koop, aldus het bedrijf.

“De verfijnde reizigers van vandaag willen zowel op zee als op het land een huis bezitten”, zegt Fredy Dellis, medeoprichter en waarnemend CEO van Blue World. “Door een beperkt aantal Residences op ons eerste schip aan te bieden, biedt Blue World een optie voor actieve, atletische en gezondheidsgerichte reizigers om hun eigen privé en terloops luxe zeegaande ruimte te bezitten, en de wereld rond te reizen met gelijkgestemde individuen. ”

Het eerste schip van Blue World, gepland voor 2023, zal naar verwachting zes maanden van het jaar doorbrengen met het verkennen van bestemmingen in Saoedi-Arabië, Egypte, Jordanië, de VAE, Qatar en Oman. De tweede helft van het jaar zal worden besteed aan het bezoeken van havens in de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan, de Noordzee en de Baltische regio’s.