MSC Seascape nieuwe highlights

MSC Cruises heeft vandaag details onthuld van de nieuwe entertainmentopties aan boord voor de MSC Seascape die in december zal debuteren.

Het hoogtepunt wordt ROBOTRON, een amusementsrit die een achtbaan op zee biedt in combinatie met een gepersonaliseerde DJ-muziekervaring, zo maakte het bedrijf bekend.

De MSC Seascape biedt ook twee gloednieuwe virtual reality-ervaringen en een reeks andere hightech-entertainment die is ontworpen om te genieten van vakantiegangers van alle leeftijden. ROBOTRON is een ultramoderne robotarm met een daaraan bevestigde gondel die plaats biedt aan drie gasten – die 53 meter boven de zee vliegen.

MSC Seascape, Robotron

Ruiters hebben een onbelemmerd 360° zicht op de horizon terwijl ze over de rand van het dek hangen, draaien en ondersteboven draaien in verschillende richtingen, en ondersteboven draaien.

ROBOTRON biedt een gepersonaliseerde DJ-ervaring waarbij gasten worden uitgenodigd om hun muzikale reis samen te stellen met kleuren, muziekvoorkeuren en meer, volgens de cruisemaatschappij.

Gezeten op de mixer bevinden de gasten zich achter de DJ-booth, met het ritme en de bas gevisualiseerd als kleurrijke patronen, lichtpulsen en dansende mensen op een gigantisch videoscherm terwijl de robotarm in tempo stuitert en draait. Rijders kunnen ook hun spanningsniveau selecteren, waardoor ROBOTRON zowel een gezinsvriendelijke als een zeer spannende ervaring wordt.

Naast ROBOTRON zijn er nog andere hightech entertainmentfuncties aan boord van de MSC Seascape:

VR 360° Flight Simulator: een meeslepende simulator is de ultieme virtuele achtbaanervaring, compleet met VR-headsets en indrukwekkende speciale effecten. Gasten kunnen kiezen uit verschillende werelden om als geen ander in een spannende rit te duiken.
VR-motoren: gasten voelen zich getransporteerd naar de racering, met wind- en watereffecten om de ervaring compleet te maken.
MSC Formula Racer: Deze activiteit plaatst gasten in de bestuurdersstoel voor een spannend racesimulatiespel met realistische effecten.
Meeslepende XD-bioscoop: met behulp van een 3D-bril kunnen gasten door deze meeslepende activiteit in alternatieve werelden duiken, waar spelers het opnemen tegen zombies, skeletten en meer.
Brandon Briggs, SVP Onboard Revenues, MSC Cruises, zei: “We zijn verheugd om gasten eindeloze high-tech entertainmentopties aan boord van MSC Seascape te kunnen bieden om te voldoen aan de verlangens van adrenaline-zoekers die op zoek zijn naar de nieuwste sensaties. ROBOTRON, de allereerste robotachtige amusementsrit ooit op een cruiseschip, zal een nieuwe standaard van plezier creëren met een meeslepende, op maat gemaakte ritervaring, uniek voor elke rijder. Onze extra entertainmentopties met elementen van virtual reality, speciale effecten en simulators zorgen voor onvergetelijke ervaringen die gasten met ontzag zullen achterlaten.”

De MSC Seascape wordt op 7 december gelanceerd in New York tijdens een schitterende naamgevingsceremonie en zal vervolgens naar PortMiami verhuizen voor het hele jaar door Caribische afvaarten, met twee verschillende routes:

Oost-Caribisch gebied: aandoend bij Ocean Cay MSC Marine Reserve en Nassau in de Bahama’s, San Juan in Puerto Rico en Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek.
West-Caribisch gebied: aandoend bij Ocean Cay MSC Marine Reserve, Cozumel in Mexico, George Town op de Kaaimaneilanden en Ocho Rios in Jamaica.