AIDAprima officieel en AIDA family lit

Nieuwe Foto,s van AIDAprima haar interieur 

Waar is AIDAprima 

AIDAprima is eindelijk overgenomen door Mitsubishi industries

Ze vaart eerst naar Singapur ,waar de  Crew aan boord gaat, waar de crew al en paar weken zit te wachten op het schip.In Singapur worden noch en paar containers geladen. De Volgende tussenstops zijn Salalah, Oman ,Limassol  ,Cadiz  en Rotterdam, waar voor het eerst proviand word ingeslagen,wat ook in Rotterdam weekelijks gaat gebeuren.

AIDAprima komt officieel op 5 mei in Rotterdam aan, maar zal toch voor de eerste reis een keer Rotterdam aan gaan. Als AIDAprima Rotterdam officieel verlaat homt ze voor de Kust AIDAaura teggen die ook op weg is naar Hamburg. AIDAaura gaat ook op 7 mei de doopceremonie bijwonen, AIDAprima word gedoopt door  Emma Schweiger.