MSC Meraviglia is gedoopt

Vandaag is de MSC Meraviglia in Le havre door Sophia Loren.

Na het woord van Pierfrancesco Vago, Laurent Castaing (CEO STX France),Luc Lemonnier (Burgermester van Le Havre) en een optreden van de Teenie-Band Kids United met “Heal the World“ van Michael Jackson volgde en film van de bouw van het schip, waarna Sophia Loren het lint met de fles doorknipte, gevolgd door vuurwerk.

MSC Meraviglia is het eerste schip van de Vista klasse en is het eerste schip van de 10 jarige investering van MSC Crociere. Momenteel word de drie schepen van de Seaside klasse gebouwd bij Fincantieri. Bij STX France worden van 2022 tot 2026 vier schepen van de World klasse gebouwd.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s