Royal Caribbean heeft grootse toekomst planen.

Royal Caribbean heeft grootse toekomst planen

Royal Caribbean International heeft bekend gemaakt dat nog drie schepen van de Oasis klasse gebouwd worden. dat betekend dat naast de Oasis of the seas(2009), Allure of the seas(2010) Harmony of the seas(2016) en de komende Symphony of the seas(2018) en Melody of the seas(2021), de troon moeten delen als grootste cruiseschip ter wereld nog met drie schepen moeten delen. Daarmee telt de klasse na meer dan tien jaar 8 schepen met en capaciteit van 43,200 tot maximaal 58,400 passagiers. Of de schepen vanuit Fort Lauderdal, Cape Canaveral of Miami nog niet bekend.Gerelateerde afbeelding

Afbeeldingsresultaat voor Vision of the seas

Daarnaast gaat de Vision klasse de vloot verlaten. Het zijn naast de Majesty of the seas de outste schepen van de vloot. De Splendor of the seas en de Legend of the Seas zijn nt bij Thomson cruises als Tui Discovery en Tui Discovery. Alleen de Vision of the Seas, Enchantment of the Seas, Rhapsody of the Seas en de Grandeur of the Seas over.

 

Afbeeldingsresultaat voor Quantum of the seasVerder zijn nog twee schepen van de Quantum klasse bij de Meyer Werft voor 2019 en 2020 besteld.

De nieuwe “Icon” klasse zijn bij de Meyer werf twee schepen voor  2022 en 2024 bestelt.