Norwegian Breakaway in Storm

Norwegian Breakaway in StormDe Norwegian Breakaway is dit weekend door de ”bomb cyclone” Grayson en heeft er veel waterschade aan overgehouden. Woensdag werden alle passagiers teruggeroepen op het schip. ”De vaart met de tender was al ruig ”melden en paar passagiers. Op de terugreis werden veel passagiers zeeziek en hadden zelfs in het atrium geslapen omdat ze dachten dat ze de nacht niet zullen overleven. In beeldmateriaal was te zien dat het water naar binnenstroomden dat tapijten nat waren. Het water stroomde zelfs door de liftschacht en door het atrium naar beneden.

Op Vrijdag kon het schip in NY aanmeren. De kapitein had de snelheid en route aangepast om de veiligheid van de passagiers en crew te kunnen houden.

De Norwegian breakaway is in 2013 gebouwd voor Norwegian cruise line door de Meyer Werf.