Cartoon Network krijgt cruiseschip

Het bekende Cartoon Network krijgt aan het einde van dit jaar en eigen cruise schip.

De huidige Pacific Jewel wat voor P&O Australia vaart zal aan het einde van het jaar onder de naam Cartoon Network Wave vanuit Singapur naar in Maleisië, Thailand, China, Taiwan, Südkorea, Australië en Japan varen.

De toekomstige Cartoon Network Wave  werd in 1990 in de vaart gebracht als Crown Princess voor Princess Cruises. Van 2002 tot 2004 voer het schip als A‘Rosa Blu en even later tot 2007 voor AIDA cruises als de eerste AIDAblu. Van 2007 tot 2009 was het schip onder de naam Ocean Village Two onderweg. Van 2009 vaart het schip voor P&O Cruises Australia als Pacific Jewel.

Gerelateerde afbeelding

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s