AIDAperla en AIDAmar terug naar Rotterdam

Afbeeldingsresultaat voor AIDAprima Rotterdam

AIDA Cruises heeft de nieuw cruises van maart 2019 tot april 2020 bekend gemaakt. En opnieuw zal de AIDAperla Rotterdam aandoen. Ze zal weer haar weekelijkse route vanuit Hamburg varen die ze binnenkort ook zal gaan varen. In april start de AIDAmar (net als in 2018) met deze route en in mei word ze afgelost door de AIDAperla.

Afbeeldingsresultaat voor AIDAmar RotterdamDe AIDAprima die anderhalf jaar deze route heeft gevaren zal na haar Dubai en Abu Dhabi seizoen niet naar hamburg maar naar Kiel gaan en tot oktober zeven daagse routes varen, om daarna tot april 2020 weer vanuit Dubai te gaan varen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s