MV Werfen Global van Start

Deze week is de bouw van een van de Global klasse schepen begonnen op de MV werf in . Met 204.000 GT is het het grootste schip dat in Duitsland is gebouwd. CEO van Genting Hongkong heeft persoonlijk  de bouw ingeluid. Genting heeft de afgelopen jaren 210 Miljoen investeert in de MV Werf om het apparatuur op de moderne stand te zetten.

Deze schepen zijn 342 meter lang, 46.40 meter breed en hebben en diepgang van 9.50, bieden 5.000 passagiers in 2.500 cabines. Omdat de cabines vaak tot vier passagiers kan herbergen zijn de aantal reddingsmiddelen voor 9.500 mensen beschikbaar.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s