Oasis getroffen door Norovirus

Toen de Oasis of the seas naar en korte stop op Jamaica was, werd besloten de cruise af te blazen en terug te gaan naar de starthaven Port Canaveral, waar het schip zaterdag aan zal komen. 227 passagiers en crew hebben het Norovirus opgelopen. In Jamaica waren de 6000 passagiers gedwongen om aan boord te blijven. Het schip heeft ook na en paar uur de haven van Falmouth weer verlaten. De Passagiers hebben ook gelijk te horen gekregen dat de 6000 passagiers de volledige aanbetaling van de cruise terug.

De extra dag in Port Canaveral moet de crew de tijd geven om het schip goed schoon te maken en klaar te maken voor de volgende cruise die zoals gewoonlijk op zondag begint.

De Oasis of the seas is het eerste schip van de Oasis klasse, die momenteel de grootste scheepsklasse ter wereld is.