Jalesh Cruises begint met Karnika

Zen Cruises en Essel Group hebben bevestigd dat Jalesh Cruises de dienst voor de Indiase markt zal lanceren met een eerste afvaart vanuit Mumbai in april 2019, met boekingen die nu open zijn in zowel de Indiase als internationale markten.

Jalesh Cruises, wat betekent “Lord of Water”, is ontworpen om een ​​rijke ervaring van de Indiase cultuur, gastvrijheid en eten te bieden aan binnenlandse en internationale reizigers, aldus het bedrijf.

“Zen Cruises is een pionier op cruisevakanties voor Indiase passagiers in zowel binnenlandse als internationale wateren. Ons premiegenmerk Jalesh Cruises gelooft in het handhaven van de geest, cultuur en waarden van ‘Incredible India’ door bij te dragen aan de groei van het toerisme en aanverwante bedrijven in India. Jalesh Cruises is een gezonde ervaring voor cruisepassagiers die het beste zullen halen uit culinaire ervaringen, accommodatie, wellness- en winkeltherapie, avontuur en entertainment, allemaal samen verpakt in één exotische vakantie. “Jurgen Bailom, President en CEO van Zen Cruises.

Bailom voegde toe: “Zen Cruises wil de cruisemarkt als geheel in India laten groeien. Ons doel is om het leven van een miljoen Indiërs aan te raken, te verrukken en te vervullen en hen tegen 2025 wereldwijd te laten reizen. ”

Aan boord van Jalesh Cruises zijn passagiers dolblij met Broadway-shows, toneelstukken, goochelshows, concerten met livemuziek, dansshows, winkels en tal van andere vermakelijke shows.

Het schip, de Karnika, zal in maart worden verbouwd van het Pacific Jewel en biedt meerdere alternatieve eetgelegenheden.

het schip zal Chennai, Kochi, Mormugoa, Mumbai, Vizag en internationale locaties, waaronder Abu Dhabi, Colombo, Dubai, Muscat, Penang, Ras Al Khaimah en Singapore aan varen.