AIDA Helios 2 van start

Vandaag is bij de Meyer Werf in Duitsland de staalproductie begonnen van het tweede LNG schip voor AIDA cruises. Het schip zal na verwachting in het voorjaar van 2021 in de vaart komen. In 2023 volgt het 3 schip van deze klasse. Het is nog onbekend of dit het laatste schip in voor AIDA cruises van deze klasse. AIDAnova werd afgelopen week nog met het Blue Angel bekroond voor het ontwerp van efficiënte elektromotoren, LED verlichting, en verglazing met oog op energie efficiëntie.

One comment

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s