Norwegian Encore gedoopt

Kelly Clarkson heeft vandaag in Miami het nieuwste schip van Norwegian cruise linegedoopt op de naam Norwegian Encore.

“Norwegian Cruise Line vaart al meer dan 50 jaar vanuit Miami”, zegt Del Rio, president en chief executive officer van Norwegian Cruise Line Holdings. “We waren de eersten die wekelijkse cruises naar het Caribisch gebied aanboden vanuit Miami, die de reputatie van de stad als de ‘Cruise Capital of the World‘ vormden. Vijf jaar geleden hebben we onze geschiedenisbekende Breakaway Plus-klasse geïntroduceerd en vandaag zijn we trots de Norwegian Encore te mogen dopen, het laatste schip van deze klasse en een echte weergave van de evolutie van het merk, hier in onze geboortestad Miami. ”

Na de traditionele zegeningen, ere meter en GRAMMY Award-winnende kunstenaar, Kelly Clarkson, doopte officieel Norwegian Encore met de champagnefles over de scheepsromp. Ze gaf vervolgens een live-uitvoering van ‘Miss Independent‘, ‘Stronger’, ‘Since U Been Gone‘ en andere hitlijsten op de hitlijsten.

Tijdens de ceremonie keken gasten ook naar een showcase van entertainment aan boord van het bedrijf, waaronder “Choir of Man” en “Kinky Boots“.

De Breakaway Plus-klasse debuteerde voor het eerst in Miami met de introductie van Norwegian Escape in 2015. Het bedrijf zegt dat Norwegian Escape, Joy, Bliss en nu Encore ervaringen bieden die ’s werelds enige racebanen en openluchtlaserarena’s omvatten; de meest geavanceerde gaming– en virtual reality-complexen; entertainment van wereldklasse dat alles op het land evenaart; en nieuw, creatief culinair aanbod.

Met bijna 333 meter lengte een en tonnenmaat van bijna 170.000 GT, heeft Norwegian Encore een gastcapaciteit van bijna 4.000 passagiers. Als onderdeel van een recent partnerschap met JUST Goods is zij het eerste schip in het bedrijf dat geen plastic flessen bevat. Op 1 januari 2020 zal Norwegian Cruise Line de eerste grote cruiselijn zijn die plastic flessen in zijn hele vloot elimineert.

Norwegian Encore zal vanaf 24 november 2019 zeven dagen reizen naar de Oost-Caribische Zee varen; Bermuda, en Canada en New England routes vanuit New York City vanaf 22 april 2020 en reizen naar het Westelijk Caribisch gebied vanaf Miami vanaf 12 december 2020. In het voorjaar van 2021 zal ze haar West Coast-debuut maken en vanuit Seattle naar Alaska varen .