Global Dream ter water

Vandaag is in Rockstock het 220 meter lange middenschip van de Global Dream uit het bouwdok gehaald en is onderweg naan Wismar, waar de boeg en achtersteven secties worden aangebouwd, en hutten worden toegevoegd.

Genting Hong Kong bestelde in mei 2016 twee schepen van de klasse van haar dochter Lloyd Werft Group voor service in de Star Cruises-vloot, met de oplevering van het eerste schip gepland voor 2019. In juli 2016 heeft Genting Hong Kong Lloyd Werft Group gereorganiseerd, wat resulteerde in de oprichting van MV Werften als een bouwer van grote cruiseschepen; dienovereenkomstig werd de rangorde van de wereldklasse overgedragen aan MV Werften.

Afbeeldingsresultaat voor Global dreamDe schepen gebruiken kunstmatige intelligentie en robots voor vele klantgerichte diensten, met uitgebreid gebruik van stem- en gezichtsherkenning.

Het schip zal ook een van de eerste en achtbaan bezitten.

In op de MV werf.

Op 11 september 2018 is het eerste blok in het droogdok gehesen

Op

One comment