Carnival Panorama gedoopt

Vandaag is in Long Beach, Californië deCarnival Panorama gedoopt. Het schip zal met maximaal 4.008 passagiers, vanuit Long Beach, Californië wekelijks cruises gaan ondernemen.

President Christine Duffy van Carnival Cruise Line zei dat White om verschillende redenen de perfecte keuze was als doopmoeder. De lijn werkt al eerder samen met “Wheel of Fortune” via gokautomaten; Carnival kondigde eerder dit jaar ook de naam aan van zijn volgende schip, Mardi Gras.

Maar vooral, Vanna White was het best geschikt voor Carnival Panorama vanwege haar nu iconische positie in de langstlopende gesyndiceerde spelshow van Amerika, zei Duffy. ‘Ze is elke avond in de woonkamer van Amerika,’ legde Duffy uit, en sprak tot White. “U personifieert Carnaval voor ons als de cruisemaatschappij van Amerika.”
Het schip markeert de eerste nieuwbouw uit Carnaval voor de westkust in meer dan 20 jaar. Knikken naar Californië werden gemaakt tijdens de ceremonie van een uur die op het pooldeck van Carnival Panorama werd gehouden. Ambassadeur van het Carnaval, John Heald, diende als ceremoniemeester en liep over de rode loper met leden van de fanfare van de University of Southern California, de Spirit of Troy.

From the christening of the Carnival Panorama Duffy merkte op dat Carnival in januari een parade maakte in de parade Tournament of Roses in Pasadena, en het luchtschip van Carnival, dat het schip tijdens de ceremonie omcirkelde, de komende weken in Zuid-Californië zal zijn. “We namen de Westkust over land, door de lucht en over zee,” zei ze.

Carnival Panorama is het derde schip van de Vista klassevan Carnival Cruise Line; zusterschepen zijn de Carnival Vista, die in 2016 debuteerde, en de Carnival Horizon, die in 2018 werd gelanceerd.

Het is niet de eerste in de klasse, maar Carnival Panorama heeft een aantal nieuwe functies, waaronder Carnival Kitchen, een culinaire studio voor praktische kooklessen; het SkyZone-trampolinepark; en een bar gewijd aan Amerikaanse militaire veteranen.
De culinaire beroemdheden van Carnaval – Guy Fieri, Emeril Lagasse en Rudi Sodamin – waren vandaag aanwezig voor een lintknipsel om de culinaire keuken te openen. Fieri heeft al twee restaurants – Guy’s Burger Joint en Guy’s Pig & Anchor Smokehouse Brewhouse – op verschillende schepen van de lijn, waaronder Carnival Panorama.

Lagasse en Sodamin hebben geen restaurants op Carnival Panorama, maar beide hebben specialiteitenrestaurants gepland voor Mardi Gras, het volgende nieuwe schip van de lijn, debuterend in augustus 2020. Lagasse heeft zijn eerste restaurant op zee met New Orleans-thema Emeril’s Bistro 1396, om zich bevinden in de French Quarter Zone van het nieuwe schip. Sodamin, de chef-kok van Holland America Line, die ook een boek schreef met de naam ‘Food Faces’, krijgt een restaurant genaamd Rudi’s Seagrill, met Instagram-waardige ‘borden met persoonlijkheden’.

The Culinary Kitchen heeft negen kook- en prepstations met gootstenen en kookplaten, evenals iPads met recepten. Er zullen meer dan 15 verschillende klassen zijn waarin passagiers verschillende gerechten kunnen maken – inclusief de beroemde chocoladesmelttaart van de lijn, zei Duffy – en dineren aan een lange tafel in de ruimte.

“Veel van onze gasten vroegen om recepten en we hebben wat kleine kookdemonstraties gedaan in ons steakhouse,” zei Duffy. “Dit is een manier om het nog verder uit te breiden en onze gasten in actie te krijgen.”

De SkyZone-ruimte is 3000 vierkante voet, gelegen op de plaats waar het IMAX-theater stond op Carnival Vista en Carnival Horizon. Het heeft aan één kant een hofstijl, waar mensen games zoals basketbal kunnen spelen. (Met de trampoline is het gemakkelijk om een ​​jumpshot te maken.) De andere kant heeft een enorme airbag onder een evenwichtsbalk, een klimtouw en een rotsklimmuur.