Oplevering Crystal Endeavor uitgesteld

Volgens een persbericht heeft Crystal Expedition Cruises de lancering van de nieuwe Crystal Endeavour uitgesteld.

Het nieuws komt na de tijdelijke sluiting van de MV WERFTEN-scheepswerven, die de activiteiten in de scheepsproductie stopzette om haar werknemers te beschermen tijdens de wereldwijde pandemie van COVID-19, zoals de meeste Europese productiebedrijven, aldus het bedrijf.

Crystal heeft dus alle geplande routes tot en met 31 oktober 2020 geannuleerd. De eerste reis van het schip is nu de 14-daagse cruise van Tasmanië en de fjorden van Nieuw-Zeeland op 14 november 2020.

“We weten dat onze gasten, net als wij, reikhalzend uitkijken naar de mogelijkheid om opnieuw met Crystal aan boord van dit baanbrekende schip te verkennen, en we betreuren het ten zeerste dat deze verandering noodzakelijk is geworden en de reisplannen van onze gasten heeft verstoord”, aldus Crystal’s president en CEO, Tom Wolber. “Hoewel deze ongekende wereldwijde gezondheidscrisis onze reizen voorlopig belemmert, kijken we met groot optimisme vooruit om Crystal Endeavour op 14 november aan de wereld te introduceren en reizigers te verwelkomen voor hun volgende grote avontuur.”

One comment