Mardi Gras later in de vaart

Carnival Cruise Line heeft aangekondigd dat de Mardi Gras nu begin 2021 debuteert, varend op LNG vanuit Port Canaveral op een eerste zeilbeurt gepland voor 6 februari 2021.

Routes vanuit Port Canaveral voor vertrek van 14 november 2020 tot 30 januari 2021 zijn geannuleerd.

“We blijven de impact van de COVID-19-pandemie op de wereldwijde handel, de volksgezondheid en onze cruiseactiviteiten beoordelen. Naast onze huidige onderbreking in de dienstverlening, zijn er nog vele andere onbedoelde gevolgen geweest, waaronder vertraging van de scheepswerf, het droogdok en de bezorging van schepen. en gerelateerde wijzigingen in onze implementatieplannen voor onze vloot “, zegt Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line.

“Hoewel we hadden gehoopt de bouwtijd op Mardi Gras in de zomer goed te maken, is het duidelijk dat we extra tijd nodig hebben om dit prachtige schip te voltooien. We delen de teleurstelling van onze gasten en waarderen hun geduld terwijl we door deze ongekende tijd in ons bedrijf werken en het leven van zo veel mensen. We blijven ons inzetten om samen te werken met de overheid, de volksgezondheid en de industrie om de reactie op de pandemie te ondersteunen en om weer op tijd te opereren. “

One comment