Kiellegging Explora II

Explora Journeys, de nieuwe luxe cruisemaatschappij van MSC Group, heeft vandaag de kiel gelegd voor het tweede van vier luxe schepen, Explora II, op de Fincantieri-scheepswerf in Castellammare di Stabia, Italië.

Het schip wordt in de zomer van 2024 opgeleverd.

Het eerste schip, de Explora I, wordt momenteel gebouwd op de scheepswerf van Fincantieri in Monfalcone, Italië en zal volgens planning eind mei 2023 vertrekken.

Het evenement vandaag in Castellammare di Stabia werd bijgewoond door senior executives van zowel de reder als de scheepsbouwer.

Michael Ungerer, Chief Executive Officer, Explora Journeys, zei: “We zijn verheugd om getuige te zijn van deze belangrijke mijlpaal voor Explora Journeys, wat aangeeft dat we vastbesloten zijn een luxe lifestyle-merk te lanceren dat effectieve duurzaamheidsplanning omvat en de sociale en economische voordelen voor de gemeenschappen maximaliseert. dat onze schepen zullen bezoeken en een positieve erfenis zullen achterlaten voor de volgende generatie.”