Majestic nu echt en Princess

Majestic nu echt en Princess

Majestic Princess

Princess Cruises heeft vandaag haar jongste schip in de vaart genomen. Majestic Princess. is vandaag door Fincantieri afgeleverd aan Princess Cruises in het bij zijn van de Italiaanse premier Paolo Gentiloni. Majestic Princess is het eerste schip van de Royal klasse. Ze is het zusterschip van Royal Princess en Regal Princess.

De ceremonie werd bijgewoond door de voorzitter van de regio Friuli Venezia Giulia, Debora Serracchiani, en Micky Arison, voorzitter van Carnival Corporation, Arnold Donald, CEO van Carnival Corporation, Stein Kruse, CEO van Holland America Groep, en Jan Swartz, Group president van Princess Cruises en Carnival Australië. Fincantieri werd vertegenwoordigd door Giampiero Massolo, voorzitter en Giuseppe Bono, CEO.