Mein Schiff 1 word in 2018 TUI Explorer

Mein Schiff 1 word in 2018 TUI Explorer

Grafik: Thomson Cruises

Thomson Cruises heeft vandaag bekend gemaakt dat de Mein Schiff 1, de naam van TUI Explorer krijgt.

Net als bij TUI Discovery (voorheen Splendour of the Seas) en TUI Discovery 2 (voorheen Legend of the Seas ).

TUI Explorer zal de vloot van Thomson Cruises mei 2018 versterken en van uit Palma de Mallorca vaaren. Havens zoals Barcelona, Rome, Napels, Florence en Lissabon staan op het programma. Thomson Cruises zal de toekomst (meestal British) gasten een veel breder scala aan bars en restaurants, evenals twee nieuwe cabine categorieën aanbieden. Dus de standaard binnenhutten TUI Explorer met 16m² zijn groter dan welke andere standaard in de cabines van de Thomson vloot. De op Mein Schiff 1 bevinden “Surf & Turf” blijft bewaard. Nieuw zijn de bars “aperitief” en “Indigo”. Ook in “The Lounge” en “The Mediterranean Restaurant” zijn twee nieuwe regels in verband sample aan boord.