Doop AIDAperla in Palma

Doop AIDAperla in Palma

Bild könnte enthalten: Nacht, Feuerwerk, Himmel, im Freien und Wasser

Vandaag is de AIDAperla in de haven van Palma de Mallorca gedoopt door Lena Gerke .

Samen met AIDAaura in de haven werd de doopceremonie voltrokken. AIDAaura was ook getuige van de doop van de AIDAprima in Hamburg.

Voor het evenement live werd uitgezonden voer AIDAperla nog en rondje voor de havenmonding, voordat het door 12 camera,s van alle kanten werd gefilmd. Uiteindelijk werd in het bij zijn van Boris Becker door Lena Gerke de knop geactiveerd om de fles op het schip te laten barsten.

Kein automatischer Alternativtext verfügbar.Bild könnte enthalten: im Freien und Wasser

Bild könnte enthalten: WasserBild könnte enthalten: Nacht, im Freien und Wasser

Jammer genoeg is het bij de eerste keer niet gelukt. Eerst viel er een pijnlijke stilte. Uiteindelijk werd de fles weer omhoog getakeld en weer in positie gebracht. Lena Gerke bleef luchtig en uiteindelijk heeft ze samen met Kapitein Boris Becker de knop opnieuw ingedrukt. Tot slot toeterde het schip een keer (had drie keer moeten zijn) en begon het vuurwerk. AIDAaura verliet de haven onder begeleiding van AIDAperla. AIDAperla keerde weer terug in de haven waar ze de nacht zal doorbrengen.