AIDAprima verlaat het noorden

AIDAprima verlaat het noorden

Op vrijdag 3 november 2017 is de AIDAprima voorlopig voor het laatst in Rotterdam geweest. Het is het eerste schip dat werkelijks Rotterdam aandeed. Eind april zal de route gevaren door het zusterschip-AIDAperla. Die ruimte is ontstaan omdat de oplevering van de AIDAperla was vertraagd.

Na anderhalf jaar heeft het schip 80 keer aangemeerd in Rotterdam. Vandaag is ze in Hamburg waar ze ook voorlopig voor het laatst zal uitvaren. Voordat ze vanaf Tenerife gaat varen meert ze voor het laatst aan in Zeebrugge en Southampton. Toen het schip afmeerde werd gelijk de uitloop muziek gespeeld om zich uiteindelijk te laten horen voor de stad. Speciaal voor de AIDAprima werd ze door en bruisboot uitgezwaaid.

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s