World Dream opgeleverd

Word Dream opgeleverd

Op Donderdag 26 september 2017 heeft de Meyer Werf de World Dream aan Dream cruises opgeleverd. In 2016 is ook al haar zusterschip, de Genting Dream opgeleverd.In Bremerhaven was de vlagenwissel ceremonie. het schip is dan ook gelijk op donderdag vertrokken naar Azie. het schip zal van Hong Kong naar Vietnam en China varen. Het schip is 335 meter lang,39,7 meter breed en bied voor 3376 passagiers in 1686 cabines 18 restaurants en 12 bars op 19 deken. Naast vele attracties heeft de World Dream en onderzeeboot voor vier personen die tot 200 meter kan duiken. Momenteel zijn verdere bestelling uitgesloten.Genting heeft de MV Werfen overgenomen en momenteel worden daar schepen voor onder andere Star Cruises gebouwd.

Übergabe der Schiffsdokumente: Genting-Chef Tan Sri Lim Kok Thay (links)  und Werfchef Bernard Meyer. Foto: Ingrid Fiebak-Kremer