Seaside klasse word uitgebreid

Seaside klasse word uitgebreid

Vandaag is bij Fincantieri in Monfalcone de MSC Seaside aan MSC Crociere opgeleverd. Het is het eerste schip van de Seaside klasse de MSC Seaview zal in juni 2018 in de vaart komen. MSC Seaside zal 160.000 BRZ groot zijn en zal 5179 kunnen herbergen.Afbeeldingsresultaat voor MSC Seaside MSC Seaview

Tegelijk werd bekend gemaakt dat er in 2021 en 2023 nog twee schepen van de Seaside klasse in de vaart zullen komen. We zullen deze schepen wat groter zijn en worden ook daarom ook aangeduid als Seaside Evo klasse. met deze twee schepen erbij is de lijst van schepen gegroeid naar 10 schepen dit tot 2026 gebouwd worden. Die ook nog eens in de Seaside klasse , Seaside Evo klasse , Meraviglia klasse, Meraviglia Plus klasse en de World klasse.

Evo