Carnival,s en Princess nieuwe schepen

Carnival,s en Princess nieuwe schepen

Afbeeldingsresultaat voor Carnival Vista

Deze week is bekend gemaakt dat het derde schip van de Vista klasse voor Carnival Cruise line ,Carnival Panorama gaat heten. Het schip komt in 2019 in de vaart en kan 3,936 op 15 dekken herbergen. De bouw van het schip is al in juni begonnen bij Fincantieri in Marghera. Voorlopig is de Carnival Panorama het laatste schip van de Vista klasse.

Vanuit Princess cruises werd ook bekend gemaakt dat het vierde schip van de Royal klasse Sky Princess gaat heten. Het komt in oktober 2019 in de vaart. Het is het vierde zusterschip van de Royal Princess(2013),Regal Princess(2014) en Majestic Princess(2016). Het schip word bij Fincantieri  Monfalcone gebouwd. Verder zijn schepen voor 2020 en 2022 geplant.

Afbeeldingsresultaat voor Majestic Princess