Duitse Ex-Idols Ster op AIDAluna overboord

Vanochtend rond zes uur zal op AIDAluna in de buurt van Newfoundland richting New York Daniel Küblböck van deck 5 van boord zou zijn gesprongen. De hut werd gecontroleerd en toen bleek dat er en mannelijke persoon werd vermist ,Daniel Küblböck dus.

AIDAluna zal gelijk zijn gekeerd naar de plek van het voorval, en zal nog steeds rondjes varen, in de hoop om en teken van leven te krijgen. AIDA Cruises zal met Coast Guard er alles aan doen om de vermiste persoon terug te vinden.

De 33 jarige Daniel Küblböck is voormalige Duitse idols ster van 2002/2003. hij werd destijds derde.Daniel Küblböck wurde durch „Deutschland sucht den Superstar“ bekannt. Afbeeldingsresultaat voor Daniel Küblböck

 

One comment

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s