Peuter omgekomen op de Freedom

Zondag is in San Juan (Puerto Rico) is vlak na het aanmeren en peuter van deck elf van de Freedom of the seas op de kade gevallen. Het meisje uit Indiana (VS) werd nog met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed toch aan de gevolgen van de val. De opa van het meisje zou haar met haar hebben gespeeld en liet haar door het raam bengelen, maar toen glipte het meisje uit zijn handen en viel meter naar beneden op het Pan American dock 2. Het meisje zou in december 2 jaar oud zijn geworden.

Het was het einde van de cruise. De passagiers hebben op deze reis de eilanden Antigua, Saint Lucia en Barbados kunnen bezoeken.

In 2012 is ook al peuter van 14 maanden van deck 12 op deck 11 gevallen op de Monarch of the seas. Het schip keerde naar port canaveral terug waar het kind medische hulp kreeg en ook herstelde.