Oasis en Allure moderniseren

In november 2019 krijgt de Oasis of the seas, in april 2020 de Allure of the seas grondlegende veranderingen en moderniseringen voor 58 dagen voor en 165 miljoen dollar. Bij Sabor, Cups & Scoops word nu ruimte gemaakt voor Playmakers Sports Bar & Arcad. 

En deel van de tiener ruimtes worden omgebouwd tot Portside BBQ.De Diamond Lounge en bibliotheek vervallen op deze plek compleet en maken plaats voor meer hutten. De Diamond Lounge word verplaatst naar de Comedy club. De Comedy club op zijn beurt samengevoegd met de Blaze. De Bibliotheek gaat de fotogalerij in Central Park vervangen en omgedoopt tot Central Park LibraryDe Fotogalerij word verplaatst naar de Boardwalk.

Verder zullen El Loco Fresh, Sugar Beach, en de Bionic Bar worden toegevoegd. Ook word de Music Hall van de Quantum klasse op het schip worden integreert.

Deze veranderingen zijn te vergelijken met de Harmony en Symphony of the seas.

Net als bij de Harmony en Symphony, zullen ook de Oasis en Allure compleet nieuwe waterparken krijgen en drietal waterglijbanen.

Deze moderniseringen vallen onder het  Royal Amplified modernization programma van RCI ter waarde van 1 miljard dollar.

One comment