Encore word gedoopt door…

Norwegian Cruise Line heeft vandaag in de “The Kelly Clarkson Show” aangekondigd dat Kelly Clarkson doopmoeder van de Norwegian Encore zal worden.

Volgens een verklaring verscheen de president en Chief Executive Officer van de cruiselijn Andy Stuart in de nieuwe nationale syndicaatsdagshow van Clarkson, geproduceerd en gedistribueerd door NBCUniversal, om haar uit te nodigen bij de Norwegian Cruise Line-familie als doopmoeder van de Norwegian Encore.

Als doopmoeder zal ze optreden tijdens de doopceremonie in Miami op donderdag 21 november, evenals de langdurige maritieme traditie van zegen en officieel de naamgeving van de prachtige Norwegian Encore vervullen.

“We wisten dat we iemand wilden die onze kernwaarden vertegenwoordigt,” zei Andy Stuart, president en chief executive officer. “Kelly is een rolmodel met een passie voor familie en gemeenschap, evenals muziek en entertainment. Dit zijn ook onze passies! We zijn vereerd dat ze zich bij onze familie van peetouders heeft aangesloten en kijken ernaar uit om het debuut van Norwegian Encore in Miami met haar te vieren in november. ”

Om haar nieuwe titel als meter van Norwegian Encore te vieren, hebben Clarkson en Norwegian Cruise Line 20 verdienende muziekopleiders op “The Kelly Clarkson Show” erkend en bekroond met een zevendaagse cruise.

“Ik ben zo vereerd dat ik de meter van de Norwegian Encore ben en dat ik deel mag uitmaken van zo’n speciale ceremonie om het nieuwe schip in Miami te dopen,” zei Kelly Clarkson. “Ik geloof dat het belangrijk is om jezelf te omringen met degenen waar je van houdt en tijd voor ze te nemen, terwijl je de meest geweldige en onvergetelijke vakantie hebt, dat is waar Norwegian Cruise Line voor staat en voor haar gasten zorgt.”

One comment