Zelfs Fincantieri buiten bedrijf

Volgens een persbericht heeft Fincantieri de productie op haar Italiaanse scheepswerven twee weken opgeschort.

“Na de coronavirus-noodsituatie en om de maatregelen toe te passen die de Italiaanse regering geleidelijk heeft vastgesteld, heeft Fincantieri onmiddellijk een reeks acties uitgevoerd om de kans op infecties op haar scheepswerven te voorkomen en tegen te gaan”, zei de groep in een pers. vrijlating

Momenteel zijn de Seven Seas Splendor,Valiant Lady,Ryndam,Enchanted Princess,Costa Firenze ,Enchanted Princess, Silver Moon, Viking Venus ,MSC Seashore ,Silver Dawn ,Ryndam en de Discovery Princess in aanbouw.
“In lijn hiermee beschouwt Fincantieri haar belangrijkste prioriteiten – nogmaals – de bescherming van haar personeel en onderaannemers, evenals het voldoen aan de huidige behoeften van ons land. Om deze reden, en zoals gevraagd door de Italiaanse vakbonden in de 12 maart persbericht van de FIM-, FIOM- en UILM-secretariaten, besloot het bedrijf de productieactiviteiten op de Italiaanse locaties van Fincantieri SpA op te schorten. Van 16 maart tot 29 maart wordt de productie opgeschort door de anticipatie van de collectieve feestdagen met betrekking tot hun traditioneel gebruik in de zomerperiode. ”

 

One comment

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s