Crystal Endeavour seatrials

De nieuwe Crystal Endeavour is vertrokken voor een reeks proefvaarten voor het ultra-luxe merk met Oceanliner Pictures daar om het nieuwe schip met 200 gasten te vangen.

Het nieuwe schip, dat later dit jaar zijn debuut zal maken, staat klaar om Crystal te lanceren op de markt van luxe zessterrenexpedities.

Crystal heeft de meest ruime suites beloofd voor expeditiecruises, met privéveranda’s en butlerservice voor elke suite.

Luxe extraatjes zijn onder meer kingsize bedden; inloopkasten; verwarmde opslag voor het drogen van parka’s; spa-achtige badkamers met verstelbare vloerverwarming, dubbele wastafels, anticondensspiegels en regendouchekoppen.

Technische details zijn onder meer sfeerverlichting, interactieve streaming-tv’s en iPads naast het bed in elke suite met reisinformatie en tal van internationale dagbladen.

De 100 suites zullen twee Crystal Penthouse Suites (90 m2 tot 1130 m2), acht Penthouse Suites (45 m2) en 90 Deluxe Suites (30 m2) omvatten. De grootste van de twee Crystal Penthouse Suites heeft een indeling met twee slaapkamers, terwijl de andere plattegrond met één slaapkamer via een aangrenzende ingang is verbonden met een aangrenzende Deluxe Suite. Beide bieden speciale eetgedeeltes en de voorbereidingsruimte van de butler om in de suite te dineren bij een van de eetgelegenheden op Michelin-niveau van Crystal Endeavour. De Penthouse Suites en Deluxe Suites bieden gescheiden slaap- en zitgedeeltes, privéveranda’s en kaptafels.