Seabourn Venture overdracht

Seabourn heeft vandaag haar eerste expeditieschip, de Seabourn Venture, in ontvangst genomen tijdens een officiële maritieme ceremonie op de scheepswerf T. Mariotti in Genua, Italië.

De Seabourn Venture is het eerste van de twee speciaal gebouwde, ultra-luxe expeditieschepen van de lijn en het nieuwste expeditieschip in de industrie, met een zusterschip dat in 2023 zal volgen.

“Vandaag is zo ongelooflijk speciaal en belangrijk omdat we eigenaar worden van ons eerste ultra-luxe expeditieschip en Seabourn Venture verwelkomen in de Seabourn-familie”, zei Seabourn-president Josh Leibowitz. “Het Mariotti-team heeft geweldig werk verricht bij de bouw van het schip en het tot leven brengen van de verbluffende ontwerpvisie van Adam Tihany. Seabourn Venture zal de lat hoger leggen in ultraluxe expeditiereizen, en we kijken ernaar uit om haar aan de wereld te introduceren terwijl ze zet koers om afgelegen bestemmingen te verkennen, van de poolgebieden in het noordpoolgebied tot het meest zuidelijke continent van Antarctica.”

“Iemand die bekend is in de cruise-industrie zei: ‘Ze is geen ander expeditieschip of een luxe cruiseschip. Ze is Seabourn the Venture en als ze volgende maand begint te zeilen, zal ze ’s werelds beste luxe expeditieschip zijn.’ Ik ben het helemaal met hem eens”, zegt Marco Ghiglione, algemeen directeur van T. Mariotti. “Seabourn Venture is de mooiste van allemaal, ijsklasse PC6 gecertificeerd om poolroutes te noemen. Sinds we begonnen met het bouwen van Seabourn Venture, is de wereld letterlijk voor onze ogen veranderd, wat onverwachte inspanningen vereist. De grote toewijding en passie van het team gemaakt door T Mariotti en onderaannemers bij Seabourn zijn de sleutels tot succes geweest,” voegde hij eraan toe.