Thomson Cruises hernoemd

Thomson Cruises wordt hernoemd in Marella Cruises, op hetzelfde moment dat Thomson later deze maand naar Tui verandert. Marella, dat de ‘schijnende zee’ in Celtic betekent, werd geselecteerd voor de cruise lijn ‘op de cruise markt’ uit te geven en haar eigen identiteit te geven van het Europese cruise-merk, Tui Cruises.

Distributie en cruise directeur Helen Caron zei: “We willen niet dat de Britse gasten verward worden met de cruise-activiteiten van de groep in Europa. Marella Cruises heeft nog steeds het logo van de Tui glimlach, maar een nieuw Marella Cruises logo in een blauwe doos, vergelijkbaar met de manier waarop we Sensatori als onderdeel van de wereld van Tui zullen verkopen. De naam werd gekozen om de geest van exploratie en ontdekking over de zee te reflecteren. ”

Het bevestigen van Marella cruises biedt nog steeds zijn volledig geïntegreerde vliegcruise programma, van 22 regionale Britse luchthavens, over zijn vloot van zes schepen zodra Marella Explorer (Mein Schiff 1) in mei 2018 in dienst is.

Het nieuws van het rebrand kwam als Tui ook in 2018 een nieuwe homeport in Azië aangekondigd. De nieuwgenoemde Marella Discovery zal van Lankawi naar 18 nieuwe havengebieden varen op 14 nieuwe volwassen reisverbindingen, waarbij klanten ook kunnen deelnemen aan Bangkok. In de haven zijn Ho Chi Minh City, Cambodja en Kuala Lumpur, en ook naar Mumbai, Mangalore, Cochin en Colombo.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van het bedrijf gaat Tui ook in de winter 2018 twee schepen in Barbados laten varen.