Navigator otS krijgt langste glijbaan

Na slecht nieuws komt dan weer goed nieuws voor de Navigator of the seas.

Begin 2019 krijgt het schip en Royal Amplified modernisering en een grootte renovatie van bij elkaar 115 miljoen dollar. Zo worden de nieuwe en favoriete voorzieningen toegevoegd. Het schip krijgt nieuwe restaurants en het zwembaddeck word uitgebreid gerenoveerd. Het zwembad word uitgebreid en heringericht in Caribische stijl.

Op het achterdeck worden twee glijbanen The Blaster en de Riptide.

De opstelling is weer anders dan op de andere schepen, zo is The Blaster 243 meter lange watercoaster (net als bij Disney Aquaduck) en bij de Riptide ga je met je hoofd naar voren op en matje door de glijbaan.

Ook zal en glow in the dark lasergamen met battle for Planet Z in Studio B en de Escape Room The Obervatorium.

One comment