Navigator weer terug in de vaart

Nadat de Navigator of the seas voor 115 voor Miljoen Dollar werd gemoderniseerd onder het project Royal Amplified Programma, is het schip nu weer in de vaart en vaart vanaf 1 maart weer vanuit Miami. Bij het Royal Amplified werd met en nieuw waterpark de langste glijbaan op zee geïnstalleerd. Met 240 meter is The Blaster de langste glijbaan of zee. Bij de Riptide kan men met en mat met je hoofd naar voren glijden. Deze glijbaan gaat langs de rand van het schip en bied en spectaculaire perspectief.Afbeeldingsresultaat voor Reimagined Poolscape

Het zonnedek heeft en compleet nieuwe look gekregen en heet nu Reimagined Poolscape.

The Lime and Coconut bied bij live muziek en lekkere drankjes.

De Navigator of the Seas is het derde schip wat de Royal Amplified heeft ondergaan. De Independence of the seas, Mariner of the Seas en  nu dus de Navigator of the Seas. De Royal Amplified word in vier jaar tijd aan tien schepen toegepast en zal de schepen radicaal moderniseren en voor alle generaties aantrekkelijk zijn.