Caribbean Princess krijgt Reef Family Splash Zone

Woensdag is van Princess Cruises bekend gemaakt dat de Caribbean Princess het eerste schip zal zijn dat de “Reef Family Splash Zone” zal krijgen.

Het bevat een “splashpad” met een walvis die “regen” uit zijn staart, een spelzone en meer zal laten komen.

“In onze nieuwste poging om ons familie aanbod te verbeteren, nodigt deze nieuw gereorganiseerde ruimte gezinnen en kinderen uit om een multifunctioneel gebied te ervaren om deel te nemen, te spelen, opnieuw te verbinden,” zei Jan Swartz, de president van Princess Cruises, in een verklaring. ” Reef is de ultieme plek voor gezinnen van alle leeftijden om samen tijd door te brengen met nieuwe waterpartijen, recreatieve activiteiten en loungeruimtes. ”

Verwacht wordt dat de Splash Zone haar eerste gasten verwelkomt zodra de Caribbean Princess in juni het droogdok verlaat.