MSC Bellissima gedoopt

Vanacht is in Southampton het nieuwste schip van MSC Crociere gedoopt. de MSC Bellissima. En uiteraard door Sophia Loren. Echter is de doopceremonie niet zo gegaan als geplant. Het schip was al verplaatst om de tent te beschermen tegen de wind, maar tijdens de speech van Pierfrancesco Vago werd hij onderbroken door de CEO Gianni Onorate. Hij heeft de 2.000 genodigden vriendelijk verzocht op het schip te gaan. De doopceremonie werd uiteindelijk op de promenade voltrokken.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s