Costa Smeralda heeft weer vertraging

De Meyer Turku heeft vandaag laten weten, de Costa Smeralda noodgedwongen nog later in de vaart te kunnen brengen.

Nu zal haar eerste cruise om 21.12.19 vanuit Savona via Marseilles, Barcelona, Palma de Majorca, Civitavecchia en La Spezia.

Op

De Meyer Turku is en scheepswerf die bekend staat om de schepen die in goede kwaltijd worden opgeleverd. De werf zet dan ook alles op alles om niet en schip op te leveren wat nog en halve bouwplaats is. (In 2016 waren ook al veel klachten op de Harmony of the seas toen het schip vanuit Southampton naar Rotterdam voer maar voor en deel nog gebouwd werd. zo waren de glijbanen nog niet in gebruik en waren en paar restaurands ook nog in aanbouw.)

De Costa Smeralda is dan ook het eerste schip van deze klasse dat de Meyer Turku bouwt en dan is wel met vertraging te wachten maar soms zijn de problemen die nog moeten worden opgelost, groter zijn dan eerder gedacht.

2 comments