Westerdam niet welkom

Momenteel ligt de Westerdam van de HALvoor de kust van Okinawa en kan momenteel niet mag aanmeren in Japan door het Coronavirus. Op 1 februari heeft het schip Hong Kong aangedaan als alternatief haven en zou op 15 februari in Yokohoma aankomen omdat het Chinese haven Shanghai niet meer veilig is. Japan heeft nu laten weten het schip liever niet meer in een haven wil hebben omdat er geruchten zijn dat en aantal passagiers het Coronavirus zouden hebben. Van de HAL is echter niets bevestigt. De rederij is verplicht om ziektemedingen aan de havenautoriteiten. HAL is nu druk bezig om en alternatieve haven te vinden.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s