TUI Cruises nu ook uit de vaart

TUI Cruises nu ook uit de vaart. Alle afvaarten zijn tot eind april geannuleerd.

TUI Cruises bieden de gasten van alle geannuleerde reizen een om boeking voor 30 april 2020 op een alternatieve reis naar keuze, met 10% korting op de hele reis inclusief aankomst- en vertrekarrangement.

Dit geldt voor alle reizen uit onze huidige catalogi. Voor de evenementreizen “Jeckliner II” en “The Kelly Family Cruise” onderzoekt Tui momenteel alternatieve data samen met de artiesten en zullen onze gasten hierover informeren en deze vervolgens automatisch opnieuw boeken. Als alternatief kunnen gasten opnieuw boeken voor een andere reis en 10 procent korting krijgen.

Alle gasten die een cruise aan boord van de Mein Schiff-vloot hebben geboekt met een vertrekdatum tot 30 juni 2020, kunnen deze tot 5 dagen voor aanvang van de reis gratis omboeken.