Emerald Cruises publiceert beelden Emerald Azzurra

Emerald Cruises heeft een nieuwe video uitgebracht met de bouw van het eerste superjacht, Emerald Azzurra, samen met de eerste beelden van het gebouw van Emerald Luna, het nieuwste Star-Ship van de lijn op de Europese rivieren.

Zowel de Emerald Azzurra als Emerald Luna staan ​​gepland voor 2021

“Zoveel als het leven onzeker kan zijn in deze periode van maatschappelijke ontwrichting, geloven we dat reizen kan dienen als een echt emotioneel genezingsmiddel voor als we weer in staat zijn om de wereld rond te dwalen”, zegt Jayne O’Brien, algemeen directeur van Scenic Group USA . “We zijn toegewijd aan de toekomst van kleine scheepsreizen en kijken naar de avonturen van morgen helpt de hoop centraal te houden. In die geest delen we met trots de eerste van onze Emerald Azzurra nieuwbouwvideo’s en kijken we ernaar uit om volgend jaar gasten te verwelkomen. ”

“Onze time-lapse-video laat zien dat de bouw van Emerald Azzurra nog steeds op schema ligt. De scheepswerf vordert zoals verwacht aan de bouw en prefabs van rompblokken”, aldus Glen Moroney, eigenaar en voorzitter van Scenic Group. “Hoewel er enige vertraging is bij de levering van apparatuur uit Europa en China, blijven we samenwerken met de scheepswerf om die impact te minimaliseren. Het hele Emerald Yacht Cruises-team is verheugd om het project te zien vorderen en kijkt ernaar uit om gasten aan boord van dit prachtige jacht te verwelkomen terwijl het in 2021 over de Middellandse Zee vaart.

“Alle leveringen van bouw en uitrusting verlopen op schema (voor de Emerald Luna)”, zei Moroney. De Emerald Luna wordt het negende schip in de vloot van Emerald Waterways en voegt zich bij Emerald Sky, Star, Sun, Dawn en Destiny en vaart over de Rijn, Maine en de Donau. Emerald Liberté, zeilen op de Rhône, Emerald Radiance op de Douro River en Emerald Harmony op de Mekong rivier.

De 360 ​​voet lange Emerald Azzurra wordt gebouwd in Ha Long City, Vietnam en zal naar verwachting in augustus 2021 vertrekken.