Costa Toscana einde 2021 in de vaart

De mensen die de Costa Toscana hebben geboekt, die in de zomer van 2021 in de vaart zou komen, hebben een mail gekeregen dat de betrefende cruises met de Costa Toscana van juni tot november niet doorgaan. De passagiers kunnen worden omgeboekt naar andere schepen of deze cruises worden door een ander schip over genomen (net als de AIDAstella met de AIDAprima) De eerste cruise zou op 28 juni 2021 uit Hamburg starten. De eerste cruise die nu beschikbaar is begint op 04.12.2021.

De Costa Toscana is het tweede LNG schip voor Costa en op 11 februari 2020 vond de kiellegging plaats.

De Costa Toscana is het zusterschip van de Costa Smeralda die in 2019 in de vaart kwam. De Costa Toscana is het vijfde schip van de Helios klasse die voor 4 rederijen worden gebouwd.