LADY SHIP 3 HEET…

Virgin Voyages heeft het derde schip van zijn vloot van vier schepen aangekondigd:het schip gaat Resilient Lady heten. De Resilient Lady zal naar verwachting op 1 juli 2022 voltooid zijn en zal zich aansluiten bij de schepen Scarlet Lady en Valiant Lady.

De cruisemaatschappij die eigendom is van Richard Branson heeft een trage start gehad dankzij de COVID-19-pandemie, die de lanceringsplannen van Virgin in april 2020 teniet deed. Nu, na meerdere vertragingen, zal zijn eerste schip, Scarlet Lady, in juli debuteren. De tweede, Valiant Lady, die in mei zou debuteren, werd uitgesteld tot november.

Ondanks die vertragingen vertelde Tom McAlpin, president en CEO van Virgin Voyages, USA TODAY dat Resilient Lady nog steeds op schema ligt.

“We zien duidelijk een licht aan het einde van de tunnel met vaccins in opkomst en hopelijk zal tegen de zomer iedereen een vaccin hebben”, zei McAlpin, eraan toevoegend dat de lancering van het schip nog meer dan een jaar verwijderd is en dat er geen boekingen zijn. nog begonnen.

Valiant Lady zal een “chef-kokscollectief met Michelinsterren” hebben dat verantwoordelijk is voor alle eetervaringen aan boord in meer dan 20 eetgelegenheden met op bestelling gemaakte gerechten die zijn inbegrepen in het cruisetarief van de passagier.

Wilt u uw zelfzorgroutine op zee behouden? Het schip beschikt ook over een spa, fietsstudio, yoga- en groepsfitnessstudio en een volledige buitenbaan. Alle lessen en behandelingen zijn ook bij de reissom inbegrepen.

Met een beleid voor alleen volwassenen en een lay-out die vergelijkbaar is met die op zijn zusterschepen, is Valiant Lady ook de thuisbasis van een platenwinkel en twee nachtclubs, die kunnen dienen als prestatieruimten.

De routes verschillen echter van Scarlet Lady, dat in Miami is gevestigd en vier- en vijfdaagse Caribische cruises maakt, en Valiant Lady, dat cruises van zeven nachten vanuit Barcelona maakt.

“Met Resilient zijn het de Griekse eilanden en de Adriatische Zee”, zei McAlpin, erop wijzend dat het schip twee reisroutes van zeven nachten zal hebben.

De veerkrachtige dame zal vanuit Athene vertrekken op twee routes:

De “Griekse eilanden reisroute” omvat stops in Santorini, Rhodos, Kreta en Mykonos met een overnachting in Mykonos.
De “Adriatische (met Griekse eilanden) reisroute” vertrekt vanuit Athene met een stop in Dubrovnik, Kroatië, en Kotor, Montenegro, alvorens terug te keren naar Griekenland voor havens naar Corfu en Argostoli.
“Zeilen in de Middellandse Zee is zo’n buitengewone ervaring en we zijn zo enthousiast om het avontuur van een Virgin Voyage naar deze prachtige plek te brengen”, zei Branson, oprichter van Virgin Group, in een verklaring. “Ik ben zo trots op het ongelooflijke werk dat het team heeft verzet om Resilient Lady voor te stellen.”