Wonder of the Seas Sea trials

De Wonder of the Seas van Royal Caribbean International is vertrokken voor proefvaarten vanuit Chantiers de l’Atlantique, waar ze in aanbouw is.

Het 5e schip van de Oasis-klasse zal nu een paar dagen op zee doorbrengen om systemen en prestaties te testen met teams van de scheepswerf, verkopers, klassenmaatschappij en andere belanghebbenden aan boord.

De Wonder, die oorspronkelijk dit jaar in de vaart zou komen, zal nu de cruisemarkt betreden in 2022 en het grootste cruiseschip ter wereld worden. Het is het vijfde schip in de Oasis-klasse dat in de vaart komt na de Oasis, Allure, Harmony en Symphony of the Seas.

Het schip wordt ingezet in China en zal het eerste schip van de Oasis-klasse zijn dat in Azië vaart. Als die plannen doorgaan, zou ze in de lente van 2022 op de markt kunnen komen.